Waar vindt u vacatures?

  • Op internet kunt u kijken op de sites van organisaties waar u wilt werken. Vaak is er op zo'n site een knop vacatures. U kunt ook kijken in een online vacaturebank, bijvoorbeeld nationalevacaturebank.nl.
  • Op sociale media zoals Twitter, LinkedIn¬†en Facebook kunt u kijken voor vacatures.
  • Op de website werk.nl¬†staan veel vacatures. U kunt op deze site aanklikken dat u vacatures die geschikt voor u zijn automatisch via de e-mail krijgt.
  • U kunt de vacatures bekijken in kranten en vakbladen. Deze kunt u in de bibliotheek gratis lezen. Zoekt u een baan voor hoger opgeleiden? Zoek dan in de landelijke dagbladen. In de regionale bladen en huis-aan-huis-krantjes staan vaker banen voor lager opgeleiden.
  • U kunt ook een bezoek brengen aan een vestiging van UWV voor vacatures van werkgevers in uw regio. Niet al deze vacatures staan op de internetsite van UWV.

Via-Via

Veel mensen vinden via-via een baan. Laat dus zo veel mogelijk mensen weten dat u een baan zoekt. Zij kunnen u vaak al vroeg laten weten als er ergens een vacature is. En misschien kunnen ze u zelfs voorstellen in het bedrijf.

Uitzendbureau

Schrijf u in bij een of meer uitzendbureaus. Kijk welk bureau het beste past bij het werk dat u zoekt. Sommige bureaus hebben bijvoorbeeld veel werk in de horeca, in de zorg, enzovoort.

Open sollicitatie

U kunt een open sollicitatie doen. U kent een leuke organisatie waar u wel zou willen werken maar er zijn geen vacatures. Toch kunt u een brief schrijven waarin u uw diensten aanbiedt. Dit heet een open sollicitatie.

Organisaties

Bibliotheek

Bibliotheek servicepunt Egmond aan Zee-PostaanZee

 072-51 56 644 bibliotheekkennemerwaard.nlVoorstraat 821931ANEgmond aan Zee

Bibliotheek servicepunt Egmond a/d Hoef-Huys...

 072-51 56 644Slotweg 461934CNEgmond aan den Hoef

Bibliotheek servicepunt Egmond Binnen-Dorpshuis...

 072-51 56 644Visweg 451935EBEgmond-Binnen

Vergelijk hulpaanbod