Algemene informatie

Het warme netwerk (partner, familie, vrienden) van mensen die een hoge leeftijd bereiken, wordt vaak binnen korte tijd snel klein(er) of verdwijnt soms helemaal. Het beleid van de regering is erop gericht dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Veel ouderen verliezen gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij. Stichting Vier het Leven zet zich in om die verbinding te behouden/herstellen. Dit doen we met de hulp van vele vrijwilligers. Zij begeleiden ouderen naar culturele uitjes om samen te genieten van een avond of middag uit.

Vier het Leven regelt de kaartjes, het vervoer, de begeleiding en de consumpties. De kracht zit in het maatwerk, de persoonlijke aandacht en het wegnemen van drempels. ‘Samen uit, samen genieten’ staat centraal. Sociaal-culturele arrangementen lenen zich bij uitstek voor de missie van Vier het Leven. Een mooie voorstelling dompelt je onder in een andere belevingswereld die confronteert, verleidt, verrast en ontroert. Je ontmoet bekende en nieuwe mensen, en legt nieuwe contacten.
Sinds haar oprichting is Vier het Leven gegroeid naar een landelijke organisatie van formaat. Zo brengen we steeds meer ouderen in contact met elkaar. En met  betekenisvolle ervaringen.

Contactinformatie

 035-52 45 156Energieweg 81271ED Huizen www.4hetleven.nlLaatste controle: juli 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Er is geen lift aanwezig en Vier het Leven zit op de derde verdieping

Openingstijden

Hulpaanbod

Begeleiding van ouderen naar theater, concert, museum en film

Een avond uit met Vier het Leven is samen genieten. Dat begint al thuis. Vooraf wordt u opgehaald door een gastvrouw of -heer van Vier het Leven die u meeneemt in de eigen auto. Vervolgens voegt u zich bij de andere ouderen en geniet u samen van de voorstelling. Met een Vier het Leven-arrangement...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod