Algemene informatie

TEAM VRIJWILLIG: EEN TEAM DAT SAMEN MET ANDEREN DE WERELD KLEUR GEEFT

Team Vrijwillig is er altijd voor je. Want wij richten ons niet alleen op vrijwilligerswerk in de zorg en welzijn, maar ook bij het wijkcentrum om de hoek, bij een cultureel evenement en bij je favoriete sportvereniging. Voor een korte klus, groot project of langdurige hulp. We willen de regio en haar inwoners inspireren om meer bij elkaar betrokken te zijn.  Want iedereen kan deel uitmaken van Team Vrijwillig. Doe je ook mee?

Wat doet Team Vrijwillig precies?

Op Teamvrijwillig.nl brengen we alle vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk in de gemeenten Alkmaar, Bergen en Langedijk bij elkaar. Kijk maar eens rustig rond. Dikke kans dat je iets ziet waar je enthousiast van wordt. Kun je niet gelijk iets vinden dat bij je past? Geen zorgen. Neem contact met ons op. Dan gaan we samen met jou op zoek naar iets waar jij energie van krijgt. Of plaats je eigen aanbod op de website. Hoe je dat het beste kunt doen lees je bij onze tips. Hulpvragers kunnen dan met jou contact opnemen. En dat alles kost je niks! Het gebruik van het platform is net zoals onze ondersteuning daarbij helemaal gratis.

En we doen nog meer

De samenleving verandert elke dag. Dat heeft ook effect op vrijwilligerswerk. Team Vrijwillig doet zijn uiterste best om je de juiste en nieuwste informatie te geven. Zodat je op de hoogte blijft van de veranderingen  op het gebied van vrijwillige inzet. Bovendien kun je bij ons terecht voor scholing en betrouwbaar advies.

Heb je ondersteuning nodig als (beginnende) organisatie of ben je op zoek naar een partner om een nieuw project op te zetten. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Of kom eens naar één van onze netwerkbijeenkomsten.

Bovendien geven wij vorm aan de waardering die de samenleving heeft voor het vele werk dat vrijwilligers doen. Daarom organiseren we verschillende feestelijke evenementen voor vrijwilligers.

What do you want to do ?New mailCopy

Contactinformatie

naast de Grote Kerk 072-51 91 600Bagijnenstraat 111811KA Alkmaar www.teamvrijwillig.nlLaatste controle: augustus 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Openingstijden

What do you want to do ?New mailCopy

Hulpaanbod

Bemiddeling en ondersteuning vrijwilligerswerk

What do you want to do ?New mail Copy

Inloopspreekuur

Heb je vragen over vrijwilligerswerk of wil je advies? Kom langs of bel of mail ons!

Ondersteuning bij particuliere hulpvragen

Neem contact op met Team Vrijwillig  dan helpen wij je graag verder! What do you want to do ?New mail Copy

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Vrijwilligerscentrale of steunpunt
Vergelijk hulpaanbod