Algemene informatie

Stichting Welzijn Bergen is een brede welzijnsorganisatie, met vestigingen (wijksteunpunten ouderen, jongerencentra, ontmoetingscentrum, huiskamers) in vrijwel alle kernen van de gemeente Bergen.
Beroepskrachten en vrijwilligers leveren een actueel en breed palet aan diensten en activiteiten voor de inwoners van de gemeente Bergen.
Voor een actueel beeld zie de website.

Contactinformatie

jongerencentrum 'JOEB' 072-50 62 546 (geen permanente bezetting)Visweg 45a1935EB Egmond-Binnen www.welzijnbergen.nlLaatste controle: januari 2021

Plan route

Openingstijden

Egmond Binnen, JOEB

 

JOEB is het jongerencentrum in Egmond-Binnen.

Je kunt hier langskomen om met je vrienden en vriendinnen spelletjes te spelen, relaxed muziek te luisteren of een film te komen kijken. Je kan komen poolen, darten, tafelvoetballen, tafeltennissen enzovoort. Ook op de woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is JOEB open, dan zijn er namelijk inloopmiddagen en -avonden waar je gezellig met je vrienden kan afspreken om wat te komen drinken.

Ook kun je in JOEB terecht als je wilt oefenen met je band of als DJ. Er is een mooi en professioneel podium waar je gebruik van kan maken!

Op zaterdagmiddag is er een knutselmiddag en er zijn eenmaal per maand meiden-en jongensavonden, waarbij er elke keer weer iets verrassends wordt georganiseerd voor jou en je vriendinnen of vrienden.

Op de vrijdagen en zaterdagen zijn er tieneravonden en daarnaast zijn er in de weekenden soms ook filmmiddagen of andere leuke kinderactiviteiten.

 

JOEB staat bekend om zijn podium waar beginnende bandjes en DJ’s de kans krijgen om op te treden. Er worden regelmatig live-avonden georganiseerd. Zo zijn Hemelpop en de Popquiz geliefde vaste onderdelen op het programma.

 

JOEB onderscheidt zich positief van andere jongerencentra, omdat het hele jongerencentrum draait op de zelfstandigheid van de vele actieve vrijwilligers! Deze vrijwilligers hebben een grote rol in het dagelijks functioneren van het jongerencentrum en bij het organiseren van een aantrekkelijk activiteitenprogramma.

 

Neem ook een kijkje op onze Jongerenwerk-Facebook en JOEB-Facebook voor foto's en activiteiten !!

 

Inloop (openingstijden):

Woensdag : 19.30 – 24.00 uur inloopavond

Vrijdag : 15.00 – 18.00 uur inloopmiddag

19.00 – 22.00 uur tieneravond

Zaterdag : 14.00 – 16.00 uur kindermiddag

19.00 – 22.00 uur tieneravond

Zondag : 15.00 – 24.00 uur inloop

* maandag en dinsdagavond beschikbaar voor bandjes als oefenruimte

 

Vaste activiteitenoverzicht:

Dinsdag:

- Meidenavond op elke 2e dinsdag van 19.00-20.30 uur voor meiden van 7-12 jaar

- Jongensavond op elke 3e dinsdag van 19.00-20.30 uur voor jongens van 7-12 jaar

Zaterdag:

Live muziekavonden, eenmaal per maand van 20.00-01.30 uur.

 

Contact:

Jongerencentrum JOEB

Herenweg 69

1935 AD Egmond-Binnen

 

of mail naar Mireille Bot-Otto - m.otto@welzijnbergen.nl

Hulpaanbod

INLOOP

Egmond Binnen, JOEB   JOEB is het jongerencentrum in Egmond-Binnen. Je kunt hier langskomen om met je vrienden en vriendinnen spelletjes te spelen, relaxed muziek te luisteren of een film te komen kijken. Je kan komen poolen, darten, tafelvoetballen, tafeltennissen enzovoort. Ook op de...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod